tisdag 19 juli 2011

Handlingarnas Ros

Jogga och tänka... ett återhämtningspass att lägga till personliga historieboken. Fast det blev utfört på fel dag, dock. Dagen idag kan ju inte "anklagas" för att vara dagen igår. Idag är idag och igår var faktiskt för 15+ timmar sedan! Idag ville jag egentligen bara fortsätta... “Never give it up up!...never, ever stop...!” "Easy!" Trava på bara... i solen... i mystempo... låta tankarna flyga dit de vill... Fast (!) jag behärskade mig och körde enbart enligt inplanterad distans, inget M-E-R-A! Behöver vara noggrann med att följa planeringsupplägget för att kroppen ska ha en väl fungerande ballans mellan nedbrytning och uppbyggning. Göra enligt schemat. Det handlar om att genomföra alla träningspassen så bra som möjligt. Insats "from within"! Ge träningen kärlek, att känna kärlek till träningen. Det är handlingarna som räknas; det som är gjort och det som blir gjort! Prestationer, handlingar och minnen att lägga i mentala skattkistan; som små och stora skatter i en gyllen box. Karakteristiska och unika som kronbladen på en ros.

2 kommentarer:

  1. Emma;
    He-He:)
    Det är kul att känna energi på passen, för att jag ska kunna känna det behöver kroppen få dessa lugna återhämtningspass:)
    Och nu är dessa pass en del av träningsplaneringen, de ska utföras som upplevda lugna pass;) Och så ska det vara för att det ska vara rätt:) Skönt!

    SvaraRadera