måndag 28 maj 2012

Cyklande vilodag

Idag är`e vilodag. Jag har bestämt att det ska få bli en aktiv sådan.
Har en underbart grym träningsverk i låren sedan lördagspasset! Igår var det grymt idag var det lite grymmare;) Perfect!
Kände för en aktiv vilodag för att få lite swuuung på mjölksyra och slaggprodukt i musklerna. Det är inte läge att vandra runt som en ändaste stor hög "Slagg-produkt konstruktion"! För imorgon planeras maxlöpning och på onsdag blir det ett nytt hårt styrkpass ha-ha... Så nu gäller`e att fresha upp muskel-modulerna för att vara "fit for fight" under träningen.
Det kändes lagomt att köra 30-minuter intervall med lätt motstånd. Intervaller är lite roligare än att bara sitta och nöta så jag kör gärna intervall-stuk på min konditionsträning, sen kan man köra olika hårt naturligtvis. Huvudsaken är (som vanligt) att det ska kännas kul, hela motivaitonen ligger ju i att det just ska kännas kul att träna;) Väl; Första halva tiden blev 1-minuts intervaller och sista halvan 30-sekunders intervaller.
Träningskänsla: Till en början sved det ordentligt i muskulaturen för sen att hamna på en helt okay nivå. Tror mig vara lite freshare i muskulaturen nu efter detta återhämntningspass med roterande ben på cykeln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar