måndag 6 juni 2011

Heja kroppen

Storslagen start på långhelgen torsdag förmiddag; sköt iväg till gymmet med sinnet fylld av sol, glädje och massa lediga dagar som bara fanns där för att bli använd. Ett härligt kombo-pass väntade; 3 km jämn fart i högst möjliga tempo vilket innebar att plocka bort 6 sekunder från tiduret, sen ett tungt ben-byggarpass med 15*3 repetitioner. Sprang i planerat fart och plockade bort mina 6 sekunder. Haft flyt/varit envis under veckan och plockat bort 33 sekunder från tidigare totaltiden. Känsla av flyt – oslagbar känsla! 
Färdigtränad och laddad med det bästa samvetet blev det båt ut till vänninda på Storholmen. Supervackert; som att promenera rakt in i en sagovärld fylld med mysig natur, blinkande vatten, berg, trästugor, båtar och allt det där. 100 % njutning. 
Vaknade fredag; hängig känsla, på kvällen var det full bakteriecamping i luftvägssystemet och kramphostande var ett faktum. Nu var det att kapitulera hemma, hissa upp det vita flagget och bädda ner sig och köra hårt på ”minsta möjliga ansträngningsstrategin” i väntan på bättre dagar! ”Heja kroppen!”

2 kommentarer: